Voor bedrijven

 

Loopbaan Sneek is er voor werkgevers die zelf geen loopbaanadviseur hebben, en toch hun medewerkers goede ondersteuning willen bieden.

Ondernemers die een oplossing willen voor loopbaan vraagstukken in hun bedrijf.

Hoe bind je medewerkers? Hoe houd je mensen fit en tevreden aan het werk? Hoe bied je medewerkers, waar je afscheid van neemt toekomstperspectief. Hoe toon je echt goed werkgeverschap? Hoe zorg je voor gezonde werkomgeving? Hoe houd je je organisatie stabiel en aantrekkelijk om voor te werken? Hoe trek je goede mensen aan? Hoe verbeter je je goede naam op de arbeidsmarkt?

 

Doe nu de werkgeversscan en check je onderneming!

 

Loopbaan Sneek adviseert, coacht en begeleidt bedrijven in de onderlinge samenwerking, bij loopbaanvraagstukken en vergroot de vitaliteit. Wij zijn een klankbord voor elke ondernemer op loopbaangebied. Met kennis van zaken, een gedegen aanpak en een sterk netwerk, en dat levert resultaat op!

Loopbaan Sneek staat voor vakkundige en professionele loopbaanadviseurs, die zich onderscheiden in hun vakgebied door hun aanpak en gespecialiseerd zijn in de lokale markt. Naast kennis van de markt, helpt en ondersteunt het team van Loopbaan Sneek, klanten vanuit verschillende vertreksituaties met hun loopbaanvraagstuk of de weg naar een nieuw arbeidsperspectief. Daarnaast ligt de expertise van Loopbaan Sneek op vergroten van duurzame inzetbaarheid en het (leren) omgaan met stress en voorkomen van een burn-out. 

Door de achtergrond van de specialisten van Loopbaan Sneek in personeelsmanagement, loopbaanbegeleiding, training en coaching is er volop kennis van en inzicht in de regionale arbeidsmarkt. Zo koppelt Loopbaan Sneek de juiste partijen aan elkaar en ondersteunt organisaties, die de talenten van hun medewerkers beter willen benutten.

Loopbaan Sneek is ervoor zowel individuele trajecten als teams. Ook op teamontwikkeling en het verbeteren van de sfeer en samenwerking wordt effectieve coaching en training geleverd.

De loopbaanadviseurs brengen het loopbaanvraagstuk samen met de werkgever in kaart. Ze ondersteunen bij het uitstippelen van een pad voor loopbaanontwikkeling en voeren samen doelgerichte acties uit op het gebied van talentontwikkeling, training en netwerken.

Loopbaan Sneek is een goede partner voor bedrijven waar geen loopbaanadviseurs zijn of wanneer ziekteverzuim een probleem is. En biedt een traject met medewerkers aan voor een gesprek met een professional die de taal spreekt, uit de omgeving komt en weet wat er binnen het bedrijf speelt.


Lees verder op : Team Samenwerking, Loopbaan vraagstukken en Duurzaam inzetbaar & Vitaliteit