Over Loopbaan Sneek

vlnr Audrey, Antoinette en Tineke

Wij adviseren, coachen en trainen medewerkers, teams en ondernemers over het inrichten van loopbaan trajecten. En hoe je zorgt dat je bedrijf, team en werk goed loopt, het werk je voldoening geeft en je zin erin houdt. Van start tot en met de volgende stap.  1 op 1 of aan een groep of een gehele organisatie. Eenmalig of in een traject. Door training of ad interim personeelsmanagement. Met en voor elkaar.  Voor jou, door jou. Vanuit kracht en vooruit. Nu en voortaan en voor altijd.

Aanpak
Wij geloven dat iedereen talenten heeft, het is alleen belangrijk dat je deze (her)kent en ze op de juiste wijze weet in te zetten. Wij adviseren, coachen en trainen op een open, positieve en oplossingsgerichte wijze.
Wij gaan uit van eigen kracht als basis. En zetten je in beweging. Zo bereik je de overkant. Wij geloven dat voor iedereen een kans is op de arbeidsmarkt. Alleen is de kunst, hoe je die grijpt. Hoe kom je in gesprek met de juiste beslisser, en hoe laat je zien wat jij de juiste persoon bent voor het bedrijf. Wij geloven dat door het talent van mensen in beeld te brengen en hen richting te geven, zij de juiste weg inslaan. Waardoor mensen -weer- durf tonen, met een glimlach hun werk doen en aan het stuur van hun eigen loopbaan staan.
We coachen mensen om ze verder te brengen en het beste uit zichzelf boven te krijgen en met plezier en voldoening aan de slag te zijn, te gaan en te blijven.

Wij zijn van de actie.
Maak je gedachten op.
Bepaal waar je nu staat.
Maak de keuze waar je naar toe wil
Plan je aanpak en start met doen!
Dat werkt.

Maatwerk
Doordat Loopbaan Sneek een lokale speler is, kennen we de markt, vaak ook de opdrachtgever, spreken de taal en zijn zichtbaar in de omgeving. Ons netwerk is groot en divers en we zetten dit in om nieuwe kansen te bieden voor medewerkers. Daarnaast delen wij dezelfde hands-on mentaliteit, maar maakt onze ervaring én expertise het verschil. We kunnen daarom maatwerk in advies, coaching, training en vitaliteitstrajecten bieden.

Wij geven richting- jij ontdekt jouw eigen weg
Wij brengen je in beweging- jij zet de stap en gaat vooruit
Wij verbinden – jij voelt je verbonden
Wij werken hard – jij werkt van harte
De brug naar succes!

Loopbaan Sneek inspireert, motiveert en activeert

 

Klik door naar: Wie zijn wij, Hoe werken wij en Voor wie werken wij.