Wie zijn wij?

vlnr Audrey, Antoinette en Tineke

Na een succesvolle spontane samenwerking op een lokaal loopbaanevent in 2017, kwam het idee op om op structurele basis samen te werken.  Audrey van der Galiën, Tineke Hooijsma en Antoinette Overzet besloten de krachten te bundelen. Alle drie de oprichters komen uit Sneek en werken al jaren in regio. Zij hebben lokaal hun sporen verdiend en zijn geen onbekenden bij Friese werkgevers. En werken met passie in grote bedrijven, maar net zo goed in een 1 op 1 persoonlijk traject. Door de samenwerking kan een stevig aanbod worden geboden, scala aan expertise, ruime ervaring en maatwerk.

De inspirators en avonturiers van Loopbaan Sneek delen dezelfde ambitie en uitgangspunt is: “niet praten, maar doen”. In benadering en gedachtegoed herkenden ze zich.

Ze verschillen in stijlen en zijn natuurlijk verschillende types, maar vullen elkaar naadloos aan.  Ieder specialisme beslaat een deel van het spoor, of is voor een specifieke doelgroep de beste coach of trainer. Zo kan Loopbaan Sneek maatwerk leveren en een duurzame brug bouwen.

 

 

Profielbeschrijving en achtergrond Audrey van der Galiën:

“Ik word omschreven als: Toekomstgericht, succesvol en integer.
Door mijn begeleiding krijg je meer rust en ruimte en kun je weer schitteren in dat wat jij het liefste doet. Als coach overzie ik situaties en geef ik op het juiste moment de juiste voorzetten. Werkzaam als loopbaanspecialist, coach en trainer. Voorheen werkzaam in de financiële dienstverlening. Daar begeleidde ik veranderingsprojecten en organiseerde ik trainings- en begeleidingstrajecten. Als coach en loopbaanspecialist ben ik gediplomeerd practitioner coach volgens Europees keurmerk. Daarnaast richt ik mij als organisatiepsycholoog op het menselijk gedrag binnen organisaties en werksituaties. Hierbij kijk ik naar de sociale redenen voor dit gedrag en de drijfveren achter individueel en groepsgedrag. Hoe beïnvloeden mensen elkaars gedrag? Hoe komt de juiste persoon op de juiste werkplek? Hoe blijven medewerkers betrokken en gemotiveerd? En wat bepaalt de effectiviteit van een team? Geholpen door mijn Friese nuchterheid en doorzettingsvermogen is mijn wil om een traject te laten slagen groot.”

Expertises:      Weer sterk na verlies van zekerheid, stress- en burnout hantering, talent in Beeld, arbeidsmarkt klaar maken.

Stijl:                   Helder, concreet, praktisch, integer, verbindend, positief en denken vanuit mogelijkheden

Maak een connectie met Audrey op LinkedIn

Telefoonnummer Audrey: 06 22 28 87 92


Profielbeschrijving en achtergrond Tineke Hooijsma:

“Ik word omschreven als: Energiek, humor, meedenken, adviseren, relatie, netwerker, enthousiast, overtuigend, communicatief sterk, oplossingsgericht, flexibel en praktisch.
Ik ben een enthousiaste en resultaatgerichte adviseur, op het gebied van loopbaanadvies, coaching en HRM, met al 20 jaar ervaring. Ik houd van aanpakken en dingen voor elkaar krijgen. Als ik uitdaging, afwisseling en interactie met anderen in mijn werk heb, ben ik op mijn best. Ik leg gemakkelijk contacten en weet anderen mee te krijgen. Ik zet andere mensen in beweging met een stukje humor en speelsheid. Creëren van beweging en vernieuwing geeft mij energie.
In mijn loopbaancoaching maak ik graag gebruik van o.a. de Werkenergieanalyse als instrument om bevlogenheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in werk te vergroten. Dit geeft meteen een positieve insteek!
Mijn achtergrond ligt op het vlak van personeel en organisatie. Ik ben werkzaam geweest in diverse bedrijven en bij overheidsinstellingen als HR-adviseur en sinds 2008 ook als loopbaanadviseur en coach. In 2017 heb ik mijn licentie behaald voor de Werkenergieanalyse en heb ik mij geschoold in vitaliteit.”

Expertises:      Werkenergie terugkrijgen, vitaliteitscoaching, HR-advies, trainingen op gebied van werkplezier en eigen regie in loopbaanzaken.

Stijl:                   Energiek, humor, meedenken, netwerker, enthousiast, communicatief sterk, oplossingsgericht, flexibel en praktisch.

Maak een connectie met Tineke op LinkedIn

Telefoonnummer Tineke: 06 23 19 05 65

Profielbeschrijving en achtergrond Antoinette Overzet:

“Zelf omschrijf ik mij als energiek, motiverend, enthousiast, inspirerend en doelgericht! Positief ingesteld en ik geloof dat er voor iedereen een kans is op de arbeidsmarkt!
Vanuit de financiële dienstverlening de stap gezet om te gaan werken in de uitzendbranche. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Vedior en Tempo-Team een beslissing genomen, in de periode dat de arbeidsmarkt weinig perspectief gaf, te stoppen met mijn baan. Hierna ging een nieuwe deur voor mij open en ben ik gaan werken als consultant op gebied van loopbaanadvisering, arbeidsmobiliteit en trainer. Vanaf 2015 werk ik als zelfstandige en begeleid ik werknemers in hun loopbaan en coach ik op een inspirerende en enthousiaste wijze naar een nieuwe of volgende stap op de arbeidsmarkt. Ik ben van mening dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen loopbaan en carrière. Iedereen heeft talent, het belangrijkste is dat je je eigen talenten (her)kent en weet deze op de juiste wijze in te zetten.”

Expertises:      Inzichtelijk maken welke kwaliteiten je hebt én hoe kun je deze in zetten in je nieuwe baan. Door mijn actiegerichte werkwijze breng ik medewerkers in beweging. 

Stijl:                   Vriendelijk, helder en transparant, energiek, motiverend en actiegericht.

Maak een connectie met Antoinette op LinkedIn

Telefoonnummer Antoinette: 06 23 32 50 33


Wil je één van ons spreken? Klik dan door naar de contactpagina!