Wie zijn wij?

 

Na een succesvolle spontane samenwerking op een lokaal loopbaanevent in 2017, kwam het idee op om op structurele basis samen te werken.  Tineke Hooijsma en Antoinette Overzet besloten de krachten te bundelen. Beide afkomstig uit Sneek en al jaren werkzaam in een functie waarbij mens, gedrag en werk een belangrijke rol spelen.  Zij hebben lokaal hun sporen verdiend en zijn geen onbekenden bij Friese werkgevers.  Door de samenwerking kan een stevig aanbod worden geboden, scala aan expertise, ruime ervaring en maatwerk.

De inspirators en avonturiers van Loopbaan Sneek delen dezelfde ambitie en uitgangspunt is: “niet praten, maar doen”. In benadering en gedachtegoed herkenden ze zich.

.

Profielbeschrijving en achtergrond Tineke Hooijsma:

“Ik word omschreven als: Energiek, humor, meedenken, adviseren, relatie, netwerker, enthousiast, overtuigend, communicatief sterk, oplossingsgericht, flexibel en praktisch.
Ik ben een enthousiaste en resultaatgerichte adviseur, op het gebied van loopbaanadvies, coaching en HRM, met al 20 jaar ervaring. Ik houd van aanpakken en dingen voor elkaar krijgen. Als ik uitdaging, afwisseling en interactie met anderen in mijn werk heb, ben ik op mijn best. Ik leg gemakkelijk contacten en weet anderen mee te krijgen. Ik zet andere mensen in beweging met een stukje humor en speelsheid. Creëren van beweging en vernieuwing geeft mij energie.
In mijn loopbaancoaching maak ik graag gebruik van o.a. de Werkenergieanalyse als instrument om bevlogenheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in werk te vergroten. Dit geeft meteen een positieve insteek!
Mijn achtergrond ligt op het vlak van personeel en organisatie. Ik ben werkzaam geweest in diverse bedrijven en bij overheidsinstellingen als HR-adviseur en sinds 2008 ook als loopbaanadviseur en coach. In 2017 heb ik mijn licentie behaald voor de Werkenergieanalyse en heb ik mij geschoold in vitaliteit.”

Expertises:      Werkenergie terugkrijgen, vitaliteitscoaching, HR-advies, trainingen op gebied van werkplezier en eigen regie in loopbaanzaken.

Stijl:                   Energiek, humor, meedenken, netwerker, enthousiast, communicatief sterk, oplossingsgericht, flexibel en praktisch.

Maak een connectie met Tineke op LinkedIn

Telefoonnummer Tineke: 06 23 19 05 65

Profielbeschrijving en achtergrond Antoinette Overzet:

“Zelf omschrijf ik mij als energiek, motiverend, enthousiast, inspirerend en doelgericht! Positief ingesteld en ik geloof dat er voor iedereen een kans is op de arbeidsmarkt!
Vanuit de financiële dienstverlening de stap gezet om te gaan werken in de uitzendbranche. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Vedior en Tempo-Team een beslissing genomen, in de periode dat de arbeidsmarkt weinig perspectief gaf, te stoppen met mijn baan. Hierna ging een nieuwe deur voor mij open en ben ik gaan werken als consultant op gebied van loopbaanadvisering, arbeidsmobiliteit en trainer. Vanaf 2015 werk ik als zelfstandige en begeleid ik werknemers in hun loopbaan en coach ik op een inspirerende en enthousiaste wijze naar een nieuwe of volgende stap op de arbeidsmarkt. Ik ben van mening dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen loopbaan en carrière. Iedereen heeft talent, het belangrijkste is dat je je eigen talenten (her)kent en weet deze op de juiste wijze in te zetten.”

Expertises:      Inzichtelijk maken welke kwaliteiten je hebt én hoe kun je deze in zetten in je nieuwe baan. Door mijn actiegerichte werkwijze breng ik medewerkers in beweging. 

Stijl:                   Vriendelijk, helder en transparant, energiek, motiverend en actiegericht.

Maak een connectie met Antoinette op LinkedIn

Telefoonnummer Antoinette: 06 23 32 50 33


Wil je één van ons spreken? Klik dan door naar de contactpagina!